Plastfönster & Pvcfönster

Vad är PVC?

PVC (Polyvinylklorid) är en klimatsmart plast som används i fönstertillverkning på grund av de många goda egenskaperna.

Varför skall du välja ett plastfönster (pvc fönster) från G&B Fönster?

Det finns många anledningar till att PVC-fönster är så populära. Dels är de i förhållande till andra typer av fönster tillverkade med annat material mycket billigare. Ett billigare pris i kombination med väldigt bra prestanda och egenskaper har gjort att allt fler väljer pvcfönster när det är dags att byta fönster.

Ett plastfönster gjort på pvc-plast håller tätt och ger ett lågt u-värde. Denna täta isolering ger dig lägre värmekostnader.

Med tanke på den långa livslängden på plastfönster så blir det en god investering som du sparar många kronor på i det långa loppet. Plast i förhållande till trä och aluminium är ett material som är beständigt och tål allt från kyla, värme, vind, smuts och solljus. Detta gör fönstret helt underhållsfritt.

Vi har många fönster att välja mellan och i samråd med dig väljer vi ett fönster utifrån dina preferenser och budget när det gäller fönstrets utseende, isolering, funktion, storlek och färg.

Att tänka på vid ett fönsterbyte till G&Bs plastfönster (pvcfönster)

Vilka fönster passar ditt hus?

- Villa- Radhus
- Lägenhet

Mät

– Ta reda på hur stora dina fönster så får du ett korrekt pris.

Budget

– Beror på vilken typ av hus och vilken grad av investering som krävs. Vi hjälper gärna till med vår kompetens och vägleder dig i valet av fönster.

Utseende

– Vi vill att fönstret skall passa in i ditt hus.

Vill du inspireras av referenser där vi installerat våra plastfönster? Klicka här för fler bilder!

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert eller besök gärna vår butik.