Att tänka på vid ett fönsterbyte
5 april, 2017
Bytte till plastfönster – sparade 4000 KR
5 april, 2017

Designa din egna altan

Glöm trista standardprylar när du bygger om altanen. Här kan du designa altandörren – helt själv. – Populärast just nu är helglasat från golv till tak, säger Arne Cesar på G&B Fönster.

Inte imponerad av grannens nya altandörr? Hos G&B Fönster är det du som håller i pennan – och bestämmer allt själv. – Du kan få i stort sett allt från jättedesignade rundbågade dörrar till avskalade pardörrar. Vi tar så klart hänsyn till att dörren funkar ihop med dina övriga fönster, säger Arne Cesar.

“Kul att bestämma allt”
Hos G&B Fönster har man märkt av ett allt större intresse för egendesignade altandörrar. – Både äldre och yngre vill fixa till det snyggt hemma och att få bestämma hur allt ska se ut är ju jätteroligt, det har blivit en trend. Låt dig inspireras av G&Bs bildgalleri på uterum.

Varför det bilvit så populärt? Folk vill ha en ljus innemiljö, en helglasad dörr släpper in massor av dagsljus. Dessutom är det väldigt bekvämt med en dörr som inte strular.

Extra säkerhet i dörren: superglas
Jämför man altandörrarna från G&B Fönster med andra är den stora skillnaden fokus på viktiga detaljer. – Säkerhetsnivån på våra produkter är väldigt hög. Man kan få lås både på in- och utsidan, handtagen är av samma modell som i ytterdörrar med riktiga säkerhetsbeslag. Vill man ha extra säkerhet sätter vi in dubbla lamell-glas, de funkar som en bilruta och är väldigt svåra att slå sönder.

Vill du veta mer om G&B:s altandörrar, klicka här »