Bytte till plastfönster – sparade 4000 KR
5 april, 2017
Med G&B:s energitäta PVC fönster sänker du dina värmekostnader
5 april, 2017

Superfönstret som stänger ute kylan

Tröttnat på att det drar kallt hemma och att elräkningen skjuter i höjden? Då kan det vara läge att byta fönster.
– Svenskarna är rätt dåliga på att täta fönster, men det finns bra och billiga lösningar, säger Arne Cesar på G&B Fönster.

Många svenskar huttrar hemma under vintermånaderna – bara för att man snålat med dåligt isolerade fönster. Istället höjer man värmen i huset medan tusenlapparna försvinner i allt snabbare takt.

“Så enkelt att fixa”
– Det är totalt onödig utgift, särskilt eftersom det är så enkelt att fixa fönsterna, vi kan vid behov hjälpa till med montering, säger Arne Cesar.
Hos G&B Fönster är samtliga fönster högteknologiska med värmeisolerande och energibesparande egenskaper. Och den positiva effekten av ett bytet brukar brukar inte vänta på sig
– Flera kunder säger att fönsterbytet är bland det bästa de gjort. Våra fönster höjer värdet på huset, med andra ord blir en jättebra investering.

Du väljer: Skräddarsydda fönster
G&B, en av Sveriges största fönstertillverkare, har inga lager av standardfönster – allt skräddarsys efter kundens behov. I samråd med kunden tar man fram fönstrets utseende, isolering, funktion, storlek och färg.
– Vill man ha ett trekantigt fönster fixar vi det, säger Arne Cesar med ett skratt. Det många uppskattar är att våra fönster i stort sett är underhållsfria. Dessutom är de inbrottssäkra och ser helt nya ut i 20-30 år, säger han.