Inspiration

Genom åren har vi på G&B Fönster levererat en hel del fönster, skjutpartier och dörrar till nöjda kunder. Vi levererar fönster till hyresbostäder, ridhus, lantbruk, restauranger, villa- och fritidshusägare. Med fokus på hög kvalité och serviceinriktning tillgodoser vi dina behov.

Mårdslycke Krog i Tingsryd

Jens Holmström på Mårdslycke Krog i Tingsryd behövde investera i ett nytt glasparti med skjutdörrar, eftersom de ligger på solsidan tar de rätt mycket stryk, vilket ställer höga krav på kvaliteten. Varför valde ni G&B fönster?

Vi hade stora krav på kvaliteten, då vi skulle sätta in stora glaspartier med skjutdörrar som dessutom är mot solsidan, så vi behövde robusta fönster som tål mycket sol på sommaren och snö/regn på vintern. Vi hade hört att G&B Fönster kunde tillmötesgå dessa krav vilket var den främsta anledningen till att vi valde dem.

Är ni nöjda med kvaliteten på era fönster/uterum/dörrar?

Vi är jättenöjda, det är nu 3 år sedan vi monterade våra skjutdörrar/glaspartier på vår veranda, och de har klarat väderomslagen strålande. Eftersom vi är så nöjda har vi dessutom nyligen beställt nya fönster/dörrar till resterande byggnad.

Hur upplever ni service från G&B?

Allt från leverans till montering gick snabbt & smidigt, helt smärtfritt skulle jag vilja säga, Det var lite fel på en dörr, men det åtgärdades av G&B direkt, så vi är jättenöjda med servicen.

Var det enkelt att montera produkterna?

G&B hade egna duktiga montörer som gjorde ett strålande jobb som även gick snabbt.

Helhetsintrycket, skulle ni rekommendera G&B till andra?

Absolut, det har jag redan gjort flera gånger, många kunder frågar faktiskt om våra fönster/dörrar på verandan och jag kan stolt berätta att det är G&B som levererat produkterna.

Bernt Albin ville byta till ett högkvalitativt fönster med bra vädringsfunktioner till ett förmånligt pris.

Varför valde ni G&B fönster?

Jag hade besökt flera fönstertillverkare innan jag bestämde mig för G&B då de låg bäst i pris. G&B hade även många fönstermodeller att välja mellan, bland annat ett riktigt fint fönster med bra vädringsfunktion vilket var en av de krav jag hade på förhand.

Är ni nöjda med kvaliteten på era fönster/uterum/dörrar?

Fönstren är relativt nya så det är för tidigt att säga men än så länge är vi supernöjda.

Hur upplever ni service från G&B?

Fönstren levererades på överrenskommen tid och monterades av citat ”Världens bästa snickare”. Snickaren Partik Sjögren var enligt Bernt noggrann, effektiv och dessutom städade han efter sig och stod för ett trevligt sällskap.

Var det enkelt att montera produkterna?

Eftersom snickaren monterade allt, så gick det väldigt smidigt och snabbt, och Bernt behövde ”bara” hjälpa till att lyfta upp fönstren och ta bort emballage och plocka undan spill som sedan skulle köras till soptippen.

Helhetsintrycket, skulle ni rekommendera G&B till andra?

Kan definitivt rekommendera G&B till vänner och bekanta, Bernt har faktiskt redan rekommenderat G&B till grannen, där det snart är dags att byta fönster. G&B är definitivt ett företag man rekommenderar, billiga fönster, smidig leverans och montering, och all hjälp man kan behöva när det är fönsterbytardags, vi är supernöjda.

CARPORT KIT