Planerade uterum, helt enligt dina önskemål!

På grund av det ofta ombytliga vädret har vi svenskar lärt oss att älska våra uterum. På G&B Fönster tillverkar vi underhållsfria uterum som höjer värdet på ditt hus och inte minst livskvalitén. Vi skräddarsyr hela uterum efter dina mått, allt för att uterummet ska bli en naturlig del av ditt hus, och detta till konkurrenskraftiga priser. Vi har även en gedigen tillbehörslista som gör ditt uterum än mer personligt. Kontakta oss för mer information.

Fullisolerade skjutpartier
Ett parti som du kan sätta direkt i väggen eller kanske i din vinterträdgård. Öppnas i vänster eller höger sida. Vädringsläge genom att tippa det inåt i överkant.

Fullisolerade vikpartier
Kan tillverkas upp till 6 meters bredd. Även detta parti kan sättas direkt i väggen eller förslagsvis i din vinterträdgård.

Nedan presenterar vi exempel på våra olika uterumslösningar
 

Helisolerat skjutparti som kan tillverkas med maxmått 6000 mm.

HS- Lyft-Glid Rehau: Med ett karmdjup på 195 mm är det kraftigaste partiet vi kan erbjuda. Dörren går endast i sidled. Fördelen med detta parti är att man kan bygga ner partiet i konstruktionen så att tröskelns höjd blir i det närmaste obefintlig. 
Helisolerat skjutparti med mötesbågar som kan tillverkas med maxmått 5900 mm.

Aluplast, Rehau eller Brugmann: Karmdjup från 60 mm till 85 mm. Dörren går först in i rummet sedan i sidled. Fördelen med detta parti är den smarta vädringsfunktionen i överkant där man "tippar" hela partiet inåt. Även prismässigt bäst av de två alternativen. Går även att få som singeldörr.
Fullisolerat vikparti som kan tillverkas upp till 5900 mm. Även detta parti kan sättas direkt i väggen eller förslagsvis i din vinterträdgård.

 

Bilder
Planerade uterum, helt enligt dina önskemål! Planerade uterum, helt enligt dina önskemål! Planerade uterum, helt enligt dina önskemål!
Fördelar

G&B Fönster tillverkar underhållsfria uterum som höjer värdet på ditt hus och inte minst livskvalitén